Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Vastaanotollani tutkitaan ja hoidetaan kaiken ikäisiä potilaita. Ikäsi, terveydentilasi, mahdolliset sairautesi, läpikäydyt leikkauksesi ja mahdollinen lääkityksesi otetaan tarkoin huomioon. 

Tule selvittämään onko kiropraktinen hoito mahdollisesti avain terveempään ja liikkuvampaan elämään myös sinun kohdallasi. Kiropraktiikka tuo avun usein nopeasti. Vain koulutetulla kiropraktikolla on pätevyys selvittää kiropraktisen hoidon soveltuvuus kulloisessakin tapauksessa. Varaa siis aika vastaanotolle.

1. Kartoitus

Ensimmäisellä kerralla käymme läpi terveyshistorian ja kartoitamme ongelmaan liittyvät tekijät. Tutkimme myös mahdolliset selkärangan rakenteelliset poikkeavuudet ja toimivuuden. Tutkimuksen avulla määritämme hoidon tarpeellisuuden, sopivuuden ja turvallisuuden. Jos ilmenee tarvetta mahdollisiin lisätutkimuksiin, ohjaamme sinut eteenpäin. Mikäli esteitä ei ole, hoidamme sinua ensimmäisellä vastaanottokäynnillä. Jos röntgen - tai mangneettikuvia on otettu aikaisemmin, kannattaa ne ottaa mukaan ensimmäiselle käynnille.

2. Hoitosuunnitelman laatiminen

Potilaalle pyritään laatimaan yksilöllinen hoitosuunnitelma jokaisen henkilökohtaiseen lähtötilanteeseen perustuen. Kiropraktiikka on tarkoitettu meille kaikille elämäntilanteesta riippumatta, vauvasta koululaiseen, kasvavasta nuoresta ikääntyviin. Urheilija tai kuntoilija voi tavoitella parempaa henkilökohtaista suoritustasoa, tai toimistotyöntekijä lievitystä niska hartiaseudun jännitykseen tai ylipäätään äkilliseen selkä- ja nivel ongelmaan. 

Hinnasto

Vastaanottokäynnin hinta on Jyväskylässä 70€ ja Porissa 60€. Tiedustele myös hinnoiltaan joustavia ja edullisia hoitosarjoja. 

Peruutukset tulee tehdä 24h ennen vastaanottoaikaa. Peruuttamattomasta ajasta laskutamme 40€.